De actieschieter Project L33T, ontwikkeld door Holmgard Games, is aangekondigd . In verband met dit evenement publiceerde het team de eerste trailer met gameplay.

Na het evenement wordt elke crashlocatie een noodzone, waar evacuaties plaatsvinden en militaire controleposten worden ingericht. Onderzoeksteams bestuderen het puin, maar na verloop van tijd vinden er vreemde veranderingen plaats in deze zones: buitenaardse wezens verschijnen, het weer verandert en er ontstaan ​​onverklaarbare afwijkingen.

Als particuliere aannemer en lid van de L.3.3.T-elite. je gaat op expedities naar de zone met als hoofdtaak het verzamelen van artefacten. Dit zijn stukjes ongewone substantie die in de buurt van afwijkingen verschijnen. Sommige artefacten zijn inactief, maar andere bieden unieke voordelen.

Elke expeditie is uniek, met voortdurend wisselend weer en tijdstip. Verken een dynamische gamekaart, waarop mijnsites regelmatig op nieuwe locaties verschijnen.

De alpha-tests van de game beginnen in maart. De ontwikkelaars zullen een speciale ‘Proloog’-kaart leveren die is ontworpen om spelers kennis te laten maken met de belangrijkste mechanismen.

Dit is een middelgrote kaart, speciaal ontworpen voor Prologue, ontworpen voor 15-20 spelers en gelegen in de fictieve stad Ozersk-3.

Honderden cosmetica en karakteraanpassingsitems uit seizoen 1 zijn voor je beschikbaar.

Ongeveer 70% van de wapens uit het eerste seizoen zullen beschikbaar zijn om uit te proberen in de proloog. Probeer honderden aanpassingen en tientallen skins om een ​​wapen te creëren dat past bij jouw tactische behoeften en speelstijl.

Creëer een team van je vrienden of AI-huurlingen en verken de wereld zonder het risico te lopen je uitrusting te verliezen.

Verken een dynamische wereld die verandert van expeditie tot expeditie: nieuwe mijnlocaties, verschillende huisvestingsconfiguraties, nieuwe locaties en mijngebieden om te verkennen.

De Proloog bevat wekelijkse uitdagingen gedurende meerdere weken, evenals een aantal verhaalmissies waaruit je kunt kiezen.

Volgens de verklaring zal de toegang tot de proloog gratis zijn als je de uitzending op Twitch en andere sociale netwerken volgt. De ontwikkelaars zijn echter geïnteresseerd in het vooraf bestellen van de game. Maar er is een kanttekening: van de vier beschikbare bundels ($43, $76, $102 en $153 met korting) moet je om toegang te krijgen tot de alfatest (proloog) minimaal $102 betalen voor de derde bundel.

Gecategoriseerd in: